Login
Du är här: STARTSIDA TJÄNSTER VÄRME & VENTILATION

Handukstork

Med en elektrisk handdukstork har du alltid varma handdukar. Lyxigt och skönt samtidigt som du får ett hälsosamt inneklimat och undviker risk för mögel och fuktskador. Allt till en energikostnad motsvarande en vanlig glödlampa! Vi marknadsför handdukstorkare från svenska LVI.

         
Radiatorer
Även våra oljefyllda el-element kommer från LVI. De ger behaglig och jämn mjukvärme i hela huset. Till skillnad från öppna element, där luften cirkulerar genom elementet och värms upp av heta elpatroner, är LVI ljudlösa, mjukvärmande element av en sluten konstruktion, som arbetar med låga yttemperaturer. På så sätt slipper du torr luft och problem med cirkulerande damm som bränns till sot och smutsar ned väggar och tak. Uppskattat inte minst av allergiker.
 
   

Ventilation
Med bra ventilation och därmed frisk luft kan du få bukt med många av dina problem. Pax fläktar och ventiler kan exempelvis hjälpa dig att undvika fuktskador, mögel, trötthet, radon, dålig lukt och allergier. Välkommen till vår utställningslokal så berättar vi gärna hur du kan få ett bättre inomhusklimat.

 

 

 

Pax Eos Ventilation

Vi är återförsäljare av Pax Eos ventilationssystem. För mer information av detta så kan ni höra av er till oss!

 

     

Länkar

LVI: www.lviprodukter.se
Pax: www.pax.se