Login
Du är här: STARTSIDA OM FÖRETAGET OM KURT-GÖRANS
Kurt-Görans Elektriska är ett privatägt företag med gamla traditioner. Det startades i Nyfors redan 1968. I dag drivs företaget av mig själv och min bror Peter Lundberg. Totalt arbetar 18 personer inom företaget.

Kurt-Görans Elektriska erbjuder dig som kund ett totalkoncept på installationssidan. Specialutbildad personal inom specifika områden ger dig den trygghet och säkerhet du behöver. Du ska med andra ord aldrig behöva känna dig orolig när du anlitar oss. När det gäller belysning och ljuskällor kan vi i dag ställa upp med totallösningar. Rätt belysning är oerhört viktigt. Belysning är inte bara belysning, om ni förstår mig rätt. Erfarenheten visar att belysning anpassad för butik och verksamhet i många fall ökar försäljningen.

Vi hjälper dig även med att byta ut armaturer och ljuskällor för att minska energiförbrukningen. Vi ser till att hitta effektiva lösningar för kontorsbelysningar eller inredning av ditt hem. Allt förstås i samråd med dig. Miljöfrågor är viktiga för oss. Vi tycker det är angeläget och självklart att försöka förbättra miljön genom att använda lågenerglampor i allt större utsträckning. Vi följer med utvecklingen av ljuskällor och armaturer och i den tillverkning som sker med största tanke på just miljön. Som exempel kan jag nämna de nya T5-rören, det är lysrör med lägre effekt men som ger samma ljus. Lågenergilampor är en annan produkt som vi rekommenderar. Trots fem gånger lägre watt än traditionella glödlampor ger de lika bra ljus. Driftdon i armaturer kräver mindre energi och så vidare.

Jag hoppas att vår hemsida ska ge dig ett smakprov och en inblick i vad Kurt-Görans Elektriska står för och vad vi kan göra för just dig. Vi står alltid till din tjänst! Trevlig läsning.

Mats Lundberg  VD, AB Kurt-Görans Elektriska

 

 Mats Lundberg,
 VD Kurt-Görans Elektriska