Login
Du är här: STARTSIDA TWS Välkommen till Kurt-Görans Elektriska

Kurt-Görans Elektriska erbjuder dig som kund ett totalkoncept på installationssidan. Specialutbildad personal inom specifika områden ger dig den trygghet och säkerhet du behöver. Du ska med andra ord aldrig behöva känna dig orolig när du anlitar oss.

För att ytterligare ge dig bästa tänkbara service och sortiment är vi delägare i den riksomfattande Elkedjan. Den fungerar som en inköpscentral till vår installationsdel och garanterar högklassiga varor samt snabba och säkra leveranser. 

 

JUST NU!

Rabatterade priser på oljefyllda element i samband med installation. Erbjudandet gäller året 2015 ut. Hör gärna av er på 016-16 59 90 eller info(at)kurtgoranselektriska.se för mer information om offerter och priser.

Kika in på www.lviprodukter.se och klicka er vidare på Dekorativa radiatorer för mer inspiration.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stolta Sponsorer åt Eskilstuna United DFF

Vi på Kurt Görans Elektriska är stolta sponsorer till det Damallsvenka fotbollslaget Eskilstuna United. Eskilstuna United gör i år sin andra säsong i Sveriges högsta fotbollsliga för damer och vi är stolta att bli presenterade som Silversponsor åt dessa tjejer. Besök gärna deras hemsida www.eskilstunaunited.se för mer information om oss och Eskilstuna United.