Login
Du är här: STARTSIDA TWS

Kurt-Görans Elektriska erbjuder dig som kund ett totalkoncept på installationssidan. Specialutbildad personal inom specifika områden ger dig den trygghet och säkerhet du behöver. Du ska med andra ord aldrig behöva känna dig orolig när du anlitar oss.

För att ytterligare ge dig bästa tänkbara service och sortiment är vi delägare i den riksomfattande Elkedjan. Den fungerar som en inköpscentral till vår installationsdel och garanterar högklassiga varor samt snabba och säkra leveranser. 

 

JUST NU!

Rabatterade priser på oljefyllda element i samband med installation. Erbjudandet gäller året ut. Hör gärna av er på 016-16 59 90 eller info(at)kgel.se för mer information om offerter och priser.

Kika in på www.lviprodukter.se och klicka er vidare på Dekorativa radiatorer för mer inspiration.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
   

 

Affärside: Att med ett personligt engagemang erbjuda företag kompetens som leder fram till kostnadseffektiva och kreativa lösningar inom teknik, information och ekonomi.

Vi ser till helhelten: Istället för att företag skall anlita flera leverantörer för att genomföra uppdrag inom IT, ekonomi så hanterar vi på TIE hela kedjan. Företaget minskar därmed sina dolda kostnader i form av ökad administration, minskade samordningseffekter och lägre total kvalité på genomfört uppdrag.
Vår ambition är att vara ett företag som fungerar som en partner där personlig kontakt och kompetens inom verksamhetsområdet är en viktigt aspekt. Detta genomsyrar hela affärsprocessen från första kontakt till leverans tillfället.
Vi ser fram emot att du snart sätter oss i arbete.

 

 

 

 

tws skruvar blueInom verksamhetsområdena Teknik samt Information så arbetar vi främst gentemot industrin.
- Vi hjäper till och skapar en komplett tekniskdokumentation för en utrustning. - Produktion av CAD underlag till våra kunder i både 2D & 3D CAD. - Vi är ditt bollplank i IT-frågor. - Erbjuder Webbhotell med vår egen webblösning TWS-WEBSITE - Webbutveckling, grafik & design, logotype & profil. - Framtagning av trycksaker såsom brevpapper, kuvert, visitkort, etiketter m.m.

TIE har mångårig erfarenhet av produktion av CAD ritningar inom områdena mekanik, elektronik, pneumatik och hydraulik. Vi arbetar med både 2D och 3D CAD system såsom AutoCAD, Inventor samt Pro/ENGINEER. Vi fungerar också som ditt bollplank i IT-frågor. Vi trivs med långvariga relationer men jobbar lika gärna med kortare projekt. Vidare så erbjuder vi webbhotell med vår egna lösning TWS-WEBSITE. Den hjälper er att snabbt och effektivt komma igång med en egen hemsida på internet. Finns tillgänglig i 3 olika paket beroende på hur mycket man vill/kan göra själv.

Låt oss ta hand om allt som har med ekonomi att göra
Fokucera på din kärnverksamhet och låt oss ta hand om allt som har med ekonomi att göra. Vänd er till oss om ni vill ha kompetent, personlig service till en lägre kostnad men utan att göra avkall på kvalitet. Vi utför olika slags uppdrag inom ekonomi och administration; bokföring, faktureringlöner, bokslut, årsredovisning.

Det kan vara engångsuppdrag eller löpande tjänster - ni är alltid välkomna till oss. Det viktigaste för oss är att alltid ge utmärkt service så att våra kunder känner att deras ekonomi är i trygga händer, samtidigt som vi erbjuder lägre priser än genomsnittet på marknaden. Vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose våra kunders behov så tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller önskemål.

Kontakta oss via mail eller telefon så kan vi diskutera era behov och vad vi kan göra för just er.

tws miniraknare blueFokus på mindre och medelstora företag:

Våra referenser är välrenommérade mindre och medelstora svenska bolag som är belägna i regionen. Därav har vi byggt upp relationen genom mångårig erfarenhet från diverse branscher vilket uppskattas av våra kunder. Den stora andelen av våra kunder har en anknytning till industrin.
Genom aktivt arbete med kunder skapas starka relationer med bolaget, vilket resulterar i en hög återköpsfrekvens. TIE AB's samlade kompetens och arbetslivserfarenhet gör oss unika inom våra affärsområden, där kompetens, kostnadseffektivitet och engagemang för kunden alltid sätts i fokus.
Kontakta oss så berättar vi mera kring våra uppdrag.